HTML

Ajándék bérlet akció!

Jelentkezz most 4 hónapos Harcművészeti & Női önvédelmi tanfolyamunkra és február 20-ig 4 hónapos Női erőnlét bérletet adunk ajándékba! Az akció 2013. február 26-ig érvényes.

Friss topikok

  • hillsmith: Amennyiben egy támadás egy nő ellen irányul, akkor különösen alapvető az, hogy eszközzel védekezze... (2013.02.28. 19:52) Csak egy pofon és utána futás?

Archívum

Elindultunk

2013.01.07. 16:38 Kunoichi

Harcművészet és önvédelmi tanfolyam nőknek

Elindult új honlapunk és megváltozott az órarendünk is. 2013-tól megújult arculattal de a régi lelkesedéssel várjuk korábbi és új tagjainkat egyaránt. 

Óráinkon nem csak önvédelemmel foglalkozunk, a harcművészeti óránkat visszük tovább, de úgy átalakítva, ahogy azt a nők testi adottságaihoz megfeleltettük, illetve nagyobb hangsúlyt fektetünk a lelki felkészítésre, az ütések begyakorlására mint a koedukált edzéseken. A nőknek sokkal kevésbé természetesebb a küzdelem, ezért másfajta gyakorlásra, felkészülésre van szükségük, hogy felvehessék a harcot.

Ebben a blogban főleg harcművészeti, erőnléti, edzési és táplálkozási tippekkel fogtok találkozni, amennyiben az edzés is felkelti az érdeklődéseteket, látogassatok el honlapunkra, vagy nézzetek meg egy próbaedzésünket.

http://harcmuveszetnoknek.hu

üdv, Kuniochi

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest tanfolyam önvédelem indulás beköszönő tippek harcművészet holnap nőknek noi-onvedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://onvedelemnoknek.blog.hu/api/trackback/id/tr65003385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása